söndag 20 september 2009

Remix

Jag såg just på TV ett reportage om en affär i USA som har specialiserat sig på nya skor som är tillverkat på 20 till 80 talet.
Det vore nåt för mig eftersom jag är skofetischist. Jag pussar inte på dom men gillar att samla dom i min garderob. För åtta år sedan slängde jag över 100 par och dom flesta oanvända eller använda bara en gång.
Nu har jag fått ihop en anseligt mängd igen. Dom är inte lika exklusiva som min förra uppsättning eftersom jag lever ett annat och fattigare liv idag men ändå snygga och dom flesta oanvända.*S*
Jag älskar snygga skor men använder gör jag bara bekväma.
Hur som helst fick programmet mig att fundera på att öppna en affär igen. Det där med återanvändning är inte så dumt och den branchen är också momsbefriat vilket förenklar det hela och ger möjlighet till bra extra inkomster.*S*
Branchen ska vara kläder eller produkter för hemmet eftersom det är dom brancherna som ligger inom min kompetens. Det optimala vore att hitta en redan befintlig affär med ett litet lager som jag sedan kunde bygga upp efter eget huvud.
Att starta helt från skretch är för jobbigt och kostsamt det har jag varit med om två gånger redan.
Tankarna har funnits där nu ett antal år och är lagrat i mitt bakhuvud.
Får se om det rätta tillfället dyker upp under min återstående tid i arbetslivet.
Är det meningen gör det det och då kommer jag att slå till direkt.
Egentligen är livet jäkligt spännande.
Man vet aldrig vad framtiden har i sitt sköte och min långa livserfarenhet säger mig att en genomgripande förändring kan ske på ett ögonblick och då gäller det att vara beredd.
Det är bara att hoppas att det är av godo för det motsatta varken kan eller ska man förbereda sig på.*S*
En optimist ser bara möjligheter och råkar ideligen ut för bakslag.
En pessimist ser bara faror och i dennes liv händer inte mycket.
En realist ser både ock och lyckas för det mesta.
Jag inbillar mig att jag är realist med ett övervägande drag av optimist och därför har jag lyckats att bara råka ut för ett enda rejält bakslag i mitt liv. Det o sin sida beror på mitt personlighetsdrag som är naivt och godtrogen.*S*
*
Ikväll får jag ett efterlängtat besök och det ger mig en anledning att städa lite men först en raid på stan för diverse inköp.
*
*

2 kommentarer:

  1. Jasså, är det nu den där duschen kommer till andvändning. *ASG*

    SvaraRadera
  2. Jag har ju ingen dusch ännu*skrattar* Det är bara att hoppas att besöket kommer nyduschat*S*

    SvaraRadera