lördag 17 januari 2009

Paus

Nu måste jag göra ett stopp i min krönika för innan jag berättar vidare i tiden måste jag först få läsaren att förstå varför människorna runt omkring mig gjorde saker och varför dom tänkte som dom gjorde. Jag måste först backa i tiden och berätta flera händelser från dom enskilda människornas liv.
Till det behöver jag hjälp av mina syskon. Jag har många berättelser i mitt huvud men har inte klart för mig när dom inträffade.
Min äldsta syster som jag ringde igår kväll vet det mesta eftersom hon är uppväxt hos mina morföräldrar och min mormor var en lika bra berättare som min mamma om inte ännu bättre.
Min syster har fortfarande ett stort hat till min mamma som dog 1996 och när jag frågar går den mesta av tiden åt att lyssna till detta.
Som sagt nu lägger jag min egen berättelse på is och framöver ska jag försöka skriva om händelser från min släkt när jag får fram närmare fakta.
Det kommer att ta tid och kanske längre uppehåll.
Men det får ta den tid det tar *S*

2 kommentarer:

  1. Hej, vad roligt med ditt underbara torp! Jo jag skulle tro att min bild är tagen, runt samma plats. Maken tog bilden när vi hade varit på en weekends semester och jag vet att det är taget där runt Vadstena:)) Kul

    SvaraRadera