söndag 15 mars 2009

Utryckning

Här sitter man i lugn och ro och beklagar sig över väderomslag och klämmer två Treo. Filten på och inställt på en lugn och lat söndag.
Då ringer mobilen.
Sonhustrun sitter fast halvvägs till stan med fyra ungar på akuten. Tvååringen har hög feber och proverna visar urinvägsinfektion.Hon måste ge sig iväg till barnsjukhuset i stan.
Sonen är hemma och sover.
Det var bara att ge attan i huvudvärken, borsta tänderna och kasta sig i bilen och hämta 4 åringen så hon kan ta sig med dom andra till stan med bussen.
In på Barnens hus med grabben och inhandlade badutrustning. En dräkt med inbyggd simdyna både fram och bak. Matchande simglasögon och så drog vi iväg till badet några timmar.
Sen åkte vi hem till sonen och väckte honom för att hämta resten av gänget i stan.
Dom har fortfarande ingen bil där alla får plats.
Det är ju inte som förr i världen när man bara kunde fösa in folk hur som helst i bilen. Nu ska ju alla ha var sin otympliga barnstol och en tvillingvagn, väskor....... Phu
Sen fick dom för sig att ungarna behöver mat så dom stannade till på Mac Donalds.
Säger sig självt hur det förlöpte.
Två nyfödda som är vrålhungriga. En med hög feber som vägrar att ta medicin och en dödstrött efter lek med farmor i simhallen. Två föräldrar som är aldeles slut efter tre veckors nattvak
Det var min lugna och sköna söndag.
*
*

2 kommentarer:

  1. Ojojoj, det låter onekligen tufft det här.Stackars människor, både föräldrarna och du. För att inte tala om barnen, ja ibland är det bara för mycket!

    SvaraRadera
  2. Mig är det inte "stackar om" Jag kan ju åka hem och sova. *S*

    SvaraRadera