söndag 8 mars 2009

Middag

Idag gjorde jag hemmagjorda Gnocchis och min special gulasch med grädde och sambal oelek.
Det var supergott.
Till efterätt hittade jag något som kallas för Värmdöbakelse.
Bakelsen får vänta till senare ikväll.
>
>

6 kommentarer:

  1. Jag beundrar dig och din matlagning, alltså hade jag levt själv hade jag nog bara ätit typ flingor och snabbmat:)

    SvaraRadera
  2. Det gör jag också i vanliga fall men idag hade jag inspiration.*S*Sen är det en baktanke. På min andra blogg håller jag på att fresta någon. *S* Du vet det där med kärlek genom magen eller vad det var. *S*

    SvaraRadera
  3. Hahaha, jag hoppas att det går vägen, fast du det här med att "kärlek genom magen" jag är lite tveksam...När jag träffade min nuvarande make så påstod jag att jag verkligen inte kunde laga mat och han sade samma, sak och vi höll på att gå i konkurs efter alla restaurangbesök, och sedan när vi tröttnade på det så höll vi på att svälta ihjäl.hihihi, men han skrämdes inte iväg:))

    SvaraRadera
  4. Hei,

    na, Sambal Oelek - hört sich nicht gerade sehr schwedisch an. Dennoch: ch vermute, es hat Dir geschmeckt!

    Schöne Grüsse aus dem frühlingshaften Dresden

    Jürgen

    SvaraRadera
  5. Hallo Lobster 53
    Sambal Oelek macht das essen scharf *S*Bei uns in Stockholm hat es heute geschneit. Würde gerne gegen frühlingswetter tauschen.*S* Bestimmt noch einen Monat bis der Frühling bei uns einkehr macht.

    SvaraRadera
  6. Monika jag skojar ju bara. Jag vill inte ha någon gubbe som söker en matmor. Den tiden är över.*S*

    SvaraRadera